OM OSS

BGA Prosjekt AS eies av BGA Holding as, og har siden 2006 levert rådgivning og prosjekttjenester innenfor bygg, anlegg og eiendom. Vi holder til sentralt i Larvik sentrum, og leverer våre tjenester over hele Norge.

 

Siden starten har midlertidig ledelse inngått som en del av virksomheten. I januar 2017 ble interimledelse som tjeneste skilt ut som forretningsområde i et eget selskap, Interimpartner as. Selskapene vil samarbeide tett fremover.

Bjørn Gunnar Aase

Bjørn Gunnar Aase – Daglig leder i BGA Prosjekt AS

Samarbeid er viktig for oss. Dette gjelder med kunder, og det gjelder i forbindelse med våre leveranser. I alle år har vi jobbet med gode samarbeidspartnere. Noen har vi samarbeidet med i over 10 år. Sammen med partnere er vi i stand til å kunne gjennomføre også større oppdrag.

Alt henger sammen med alt, sa Gro Harlem Brundtland. Vi er enige i det. Det er viktig for oss å ha en helhetlig tilnærming i alle oppdrag. Som kunde får du med hele vår erfaring og kompetanse i ditt oppdrag. Vi har med det store bildet for kundene i gjennomføringen av oppdraget.

Våre tjenester omfatter, økonomi, drift og organisasjon. Vi kan bistå ved enkeltprosjekter og vi kan bistå over tid i arbeidet med utviklingen av din virksomhet. Vi har også erfaring med å inngå i vår partners leveranser til sine kunder.

Trenger du en midlertidig leder?